De cursussen zijn ontwikkeld door Fernanda Smits, technisch kapster van Honma Tokyo.

Het is een cursus met theorie en praktijk. Er zijn verschillende cursus mogelijkheden welke op ieder niveau aansluiten. Hierbij komen de nieuwste technieken aan bod.  Voor ieder product van Honma Tokyo kunnen wij u opleiden en extra kennis en ondersteuning geven.

U ontvangt een paar dagen voor de cursus via de e-mail een studieboek en een handleiding in het Nederlands. De cursus wordt gegeven door Fernanda Smits en de Professionals van Honma Tokyo NL.

Aan het einde van de cursus krijgt u een geregistreerd certificaat van Honma Tokyo.

Het technisch team van Honma Tokyo

Vislene Ferreira

Vislene Ferreira

Vislene is een colorista, salon eigenaresse en technische kapster van Honma Tokyo Nederland

Fernanda Smits

Fernanda Smits

Fernanda is directeur van Honma Tokyo Nederland en technisch kapster van Honma Tokyo Brazilië

Wendy Padilla Garcia

Wendy Padilla Garcia

Wendy is een hairstylist en assistent van Honma Tokyo Nederland

Onze cursussen

Privé cursus beginner

Beginnende en onervaren kappers in de wereld van Keratine krijgen tijdens deze cursus alle aandacht en hulp om de techniek van het stijlen te leren. Het is een cursus met theorie en praktijk en duurt 8 uur.

Privé cursus professional

Beginners in de wereld van Keratine krijgen tijdens deze cursus alle aandacht en hulp om de specifieke techniek van het stijlen te leren. Het is een cursus met theorie en praktijk, het duurt 4 uur.

Workshop

Met de nieuwste technieken voor 2018 met als doel om de professionals uit het kappersvak te trainen. Deze cursus is alleen geschikt voor gediplomeerde en ervaren kappers.

Groepscursus

Beginners in de wereld van Keratine krijgen tijdens deze cursus alle aandacht en hulp om de specifieke techniek van het stijlen te leren. Het is een cursus met theorie en praktijk.