Over Honma Tokyo

Honma Tokyo is een Braziliaans cosmeticabedrijf met ruim 10 jaar ervaring en wereldwijde erkenning!

Honma Tokyo is in 2008 in Brazilië door Jorge H. Honma opgericht, een Braziliaan met Japanse voorouders. Na het merk in eigen land goed op de kaart te hebben gezet begon de internationale expansie in 2010 met de export naar Europa, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Vanaf 2015 is FS Cosmetics met Honma Tokyo gestart om de producten in Nederland op de markt te brengen. Ondertussen bedienen wij vele professionals en salons in Nederland met onze hoogwaardige producten en service.

Onze Missie

Blijven innoveren met de perfecte combinatie tussen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten uit de Amazone en geavanceerde technologieën uit Japan. Deze twee krachten komen terug in onze producten welke ontwikkeld worden met een hoge kwaliteitsstandaard. Het respect voor de schoonheid en het welzijn van mensen wordt bevorderd met als doel de consumenten overal ter wereld te bereiken en vertrouwen te geven in wat de natuur ons kan schenken.

Fernanda Smits

Vooruit kijken

Het merk maken dat het meest wordt gevraagd door professionals op de schoonheidsmarkt, erkend worden door de kwaliteit, innovatie en voordelen van zijn producten.

Onze waarden

Toegewijd aan onze producten en diensten, zich richtend op voortdurende vernieuwing, respect voor mens, dier en milieu, verantwoordelijkheid, waardering van zijn werknemers, schoonheidsprofessionals en hun eindgebruikers. Een gedurfd, innovatief bedrijf, verbonden met de modernste internationale cosmeticamarkt.

In de wereld

Op dit moment zijn de producten van Honma Tokyo op elk continent verkrijgbaar en al 10 jaar op de markt met internationaal erkende kwaliteitsnormen. De producten zijn niet alleen een waardige aanvulling op bestaande producten in de cosmeticawereld, maar maken wat andere merken op de markt nog niet doen, dit verschil is duidelijk te merken wanneer u onze producten gebruikt. De behandelingsresultaten zijn direct zichtbaar, tastbaar en verblijden vele klanten met een diversiteit van culturen en nationaliteiten wereldwijd.

Honma Tokyo 100% Braziliaanse producten voor professionals

De producten van Honma Tokyo maken 100% gebruik van elementen en werkzame stoffen uit de natuur die onder andere bestaan uit plantenextracten, pure oliën, aminozuren en vitaminen. Voor alle haartypes en klantwensen biedt Honma Tokyo een oplossing. We maken geen gebruik van gevaarlijke stoffen; al onze keratineproducten zijn vrij van formaldehyde. Daarnaast helpt de natuurlijke basis de professionele kapper om zijn werk te kunnen doen met precisie en perfectie.